Emoji 🫵 - Pekfinger som pekar på läsaren

🫵

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🫵

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är pekfinger som pekar på läsaren. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är index pointing at the viewer.


Andra varianter av emoji "pekfinger som pekar på läsaren"

Pekfinger som pekar på läsaren är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🫵🏻

Vad betyder 🫵🏻

Emojin 🫵🏻 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "pekfinger som pekar på läsaren, ljus hudfärg" och representerar emojin pekfinger som pekar på läsaren med ljus hudfärg.

🫵🏼

Vad betyder 🫵🏼

Emojin 🫵🏼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "pekfinger som pekar på läsaren, beige hudfärg" och representerar emojin pekfinger som pekar på läsaren med beige hudfärg.

🫵🏽

Vad betyder 🫵🏽

Emojin 🫵🏽 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "pekfinger som pekar på läsaren, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin pekfinger som pekar på läsaren med ljusbrun hudfärg.

🫵🏾

Vad betyder 🫵🏾

Emojin 🫵🏾 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "pekfinger som pekar på läsaren, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin pekfinger som pekar på läsaren med mörkbrun hudfärg.

🫵🏿

Vad betyder 🫵🏿

Emojin 🫵🏿 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "pekfinger som pekar på läsaren, mörk hudfärg" och representerar emojin pekfinger som pekar på läsaren med mörk hudfärg.


Info om emoji pekfinger som pekar på läsaren

Här kan du läsa mer om emojin 🫵. Den huvudgrupp som emojin pekfinger som pekar på läsaren hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just pekfinger som pekar på läsaren finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji pekfinger som pekar på läsaren på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Index pointing at the viewer
🇳🇴 Norska: Pekefingeren peker på leseren
🇩🇰 Danska: Pegefinger peger på læseren
🇫🇮 Finska: Etusormi osoittaa lukijaan


Kopiera och använd emoji 🫵

Om du vill kopiera emojin pekfinger som pekar på läsaren för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1FAF5

HTML-kod:   🫵


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"