✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 👊 - Knuten näve

👊

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👊

Denna emoji föreställer en inkommande knytnäve, där handen nästan är i läge att slå en annan person. Emojin används dock för det mesta för att uttrycka att man fist-bumpar med en annan person, snarare än att man slår den.

Info om emoji knuten näve

Här kan du läsa mer om emojin 👊. Den huvudgrupp som emojin knuten näve hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 433 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just knuten näve finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji knuten näve på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Fisted hand sign
🇳🇴 Norska: Knyttneve
🇩🇰 Danska: Knyttet næve
🇫🇮 Finska: Suljettu nyrkki

Andra varianter av emoji "knuten näve"


Kopiera och använd emoji 👊

Om du vill kopiera emojin knuten näve för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F44A

HTML-kod:   👊

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"


Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!