Emoji 👊 - Knuten näve

👊

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👊

Denna emoji föreställer en inkommande knytnäve, där handen nästan är i läge att slå en annan person. Emojin används dock för det mesta för att uttrycka att man fist-bumpar med en annan person, snarare än att man slår den.


Statistik för emoji 👊

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 👊 ("knuten näve"), ligger på plats 86 av alla 1898 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 👊 är april, senast hade den ungefär 340 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är oktober. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 👊.


Andra varianter av emoji "knuten näve"

Knuten näve är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

👊🏻

Vad betyder 👊🏻

Emojin 👊🏻 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "knuten näve, ljus hudfärg" och representerar emojin knuten näve med ljus hudfärg.

👊🏼

Vad betyder 👊🏼

Emojin 👊🏼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "knuten näve, beige hudfärg" och representerar emojin knuten näve med beige hudfärg.

👊🏽

Vad betyder 👊🏽

Emojin 👊🏽 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "knuten näve, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin knuten näve med ljusbrun hudfärg.

👊🏾

Vad betyder 👊🏾

Emojin 👊🏾 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "knuten näve, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin knuten näve med mörkbrun hudfärg.

👊🏿

Vad betyder 👊🏿

Emojin 👊🏿 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "knuten näve, mörk hudfärg" och representerar emojin knuten näve med mörk hudfärg.


Info om emoji knuten näve

Här kan du läsa mer om emojin 👊. Den huvudgrupp som emojin knuten näve hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1897 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just knuten näve finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji knuten näve på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Fisted hand sign
🇳🇴 Norska: Knyttneve
🇩🇰 Danska: Knyttet næve
🇫🇮 Finska: Suljettu nyrkki


Kopiera och använd emoji 👊

Om du vill kopiera emojin knuten näve för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F44A

HTML-kod:   👊


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"