Emoji 👩‍🎨 - Kvinnlig konstnär

👩‍🎨

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👩‍🎨

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är kvinnlig konstnär. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är woman artist.


Statistik för emoji 👩‍🎨

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 👩‍🎨 ("kvinnlig konstnär"), ligger på plats 818 av alla 1898 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 👩‍🎨 är februari, senast hade den ungefär 50 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är mars. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 👩‍🎨.


Andra varianter av emoji "kvinnlig konstnär"

Kvinnlig konstnär är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

👩🏻‍🎨

Vad betyder 👩🏻‍🎨

Emojin 👩🏻‍🎨 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig konstnär, ljus hudfärg" och representerar emojin kvinnlig konstnär med ljus hudfärg.

👩🏼‍🎨

Vad betyder 👩🏼‍🎨

Emojin 👩🏼‍🎨 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig konstnär, beige hudfärg" och representerar emojin kvinnlig konstnär med beige hudfärg.

👩🏽‍🎨

Vad betyder 👩🏽‍🎨

Emojin 👩🏽‍🎨 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig konstnär, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin kvinnlig konstnär med ljusbrun hudfärg.

👩🏾‍🎨

Vad betyder 👩🏾‍🎨

Emojin 👩🏾‍🎨 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig konstnär, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin kvinnlig konstnär med mörkbrun hudfärg.

👩🏿‍🎨

Vad betyder 👩🏿‍🎨

Emojin 👩🏿‍🎨 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig konstnär, mörk hudfärg" och representerar emojin kvinnlig konstnär med mörk hudfärg.


Info om emoji kvinnlig konstnär

Här kan du läsa mer om emojin 👩‍🎨. Emojin kvinnlig konstnär hör till den interna emojigruppen Internationella kvinnodagen.  Den huvudgrupp som emojin kvinnlig konstnär hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1897 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinnlig konstnär finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji kvinnlig konstnär på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman artist
🇳🇴 Norska: Kvinnelig artist
🇩🇰 Danska: Kvindelig kunstner
🇫🇮 Finska: Naistaiteilija


Kopiera och använd emoji 👩‍🎨

Om du vill kopiera emojin kvinnlig konstnär för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F469 200D 1F3A8

HTML-kod:   👩‍🎨


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"