Emoji 👨‍🎓 - Manlig student

👨‍🎓

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👨‍🎓

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är manlig student. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är man student.


Andra varianter av emoji "manlig student"

Manlig student är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

👨🏻‍🎓

Vad betyder 👨🏻‍🎓

Emojin 👨🏻‍🎓 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "manlig student, ljus hudfärg" och representerar emojin manlig student med ljus hudfärg.

👨🏼‍🎓

Vad betyder 👨🏼‍🎓

Emojin 👨🏼‍🎓 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "manlig student, beige hudfärg" och representerar emojin manlig student med beige hudfärg.

👨🏽‍🎓

Vad betyder 👨🏽‍🎓

Emojin 👨🏽‍🎓 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "manlig student, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin manlig student med ljusbrun hudfärg.

👨🏾‍🎓

Vad betyder 👨🏾‍🎓

Emojin 👨🏾‍🎓 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "manlig student, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin manlig student med mörkbrun hudfärg.

👨🏿‍🎓

Vad betyder 👨🏿‍🎓

Emojin 👨🏿‍🎓 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "manlig student, mörk hudfärg" och representerar emojin manlig student med mörk hudfärg.


Info om emoji manlig student

Här kan du läsa mer om emojin 👨‍🎓. Emojin manlig student hör till de interna emojigrupperna Examen och studenten, Sista april, Internationella mansdagen.  Den huvudgrupp som emojin manlig student hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just manlig student finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji manlig student på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Man student
🇳🇴 Norska: Mannlig student
🇩🇰 Danska: Mandlig studerende
🇫🇮 Finska: Miesopiskelija


Kopiera och använd emoji 👨‍🎓

Om du vill kopiera emojin manlig student för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F468 200D 1F393

HTML-kod:   👨‍🎓


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"