Emoji Manlig student

👨‍🎓

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji manlig student

Här hittar du emojin manlig student avbildad i stor storlek. Emojin manlig student hör till de interna emojigrupperna Examen och studenten, Internationella mansdagen.  Den huvudgrupp som emojin manlig student hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just manlig student finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji manlig student på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin manlig student heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Man student
🇳🇴 Norska: Mannlig student
🇩🇰 Danska: Mandlig studerende
🇫🇮 Finska: Miesopiskelija

Andra varianter av emoji "manlig student"


Kopiera och använd emoji manlig student

Om du vill kopiera emojin manlig student för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji manlig student kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji manlig student

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F468 200D 1F393

HTML-kod:   👨‍🎓

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"