Emoji 🥰 - Leende ansikte med hjärtan

🥰

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🥰

Ett gult ansikte med leende ögon och ett stängt försynt leende och rosiga läppar, omgivet av flera röda hjärtan som svävar runt huvudet. Uttrycker en svärm av olika känslor relaterat till glädje, kärlek och tillgivenhet.

Emojin blev ett med emoji-sfären år 2018 som en del av Emoji 11.0.


Info om emoji leende ansikte med hjärtan

Här kan du läsa mer om emojin 🥰. Den huvudgrupp som emojin leende ansikte med hjärtan hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just leende ansikte med hjärtan finns det dock inte några varianter till.


Emoji leende ansikte med hjärtan på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Smiling face with hearts
🇳🇴 Norska: Smilende ansikt med hjerter
🇩🇰 Danska: Smilende ansigt med hjerter
🇫🇮 Finska: Hymy ja kolme sydäntä


Kopiera och använd emoji 🥰

Om du vill kopiera emojin leende ansikte med hjärtan för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F970

HTML-kod:   🥰


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"