Emoji 👨‍🍳 - Manlig kock

👨‍🍳

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👨‍🍳

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är manlig kock. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är man cook.


Andra varianter av emoji "manlig kock"

Manlig kock är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

👨🏻‍🍳

Vad betyder 👨🏻‍🍳

Emojin 👨🏻‍🍳 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "manlig kock, ljus hudfärg" och representerar emojin manlig kock med ljus hudfärg.

👨🏼‍🍳

Vad betyder 👨🏼‍🍳

Emojin 👨🏼‍🍳 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "manlig kock, beige hudfärg" och representerar emojin manlig kock med beige hudfärg.

👨🏽‍🍳

Vad betyder 👨🏽‍🍳

Emojin 👨🏽‍🍳 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "manlig kock, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin manlig kock med ljusbrun hudfärg.

👨🏾‍🍳

Vad betyder 👨🏾‍🍳

Emojin 👨🏾‍🍳 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "manlig kock, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin manlig kock med mörkbrun hudfärg.

👨🏿‍🍳

Vad betyder 👨🏿‍🍳

Emojin 👨🏿‍🍳 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "manlig kock, mörk hudfärg" och representerar emojin manlig kock med mörk hudfärg.


Info om emoji manlig kock

Här kan du läsa mer om emojin 👨‍🍳. Emojin manlig kock hör till den interna emojigruppen Internationella mansdagen.  Den huvudgrupp som emojin manlig kock hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just manlig kock finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji manlig kock på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Man cook
🇳🇴 Norska: Mannlig kokk
🇩🇰 Danska: Mandlig kok
🇫🇮 Finska: Mieskokki


Kopiera och använd emoji 👨‍🍳

Om du vill kopiera emojin manlig kock för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F468 200D 1F373

HTML-kod:   👨‍🍳


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"