Emoji ✊ - Höjd knytnäveEmojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder ✊

Denna emoji föreställer en knuten näve som sträcks upp i luften, används ofta som emojivarianten av det som kallas "fist pump". Denna emoji har också blivit vanlig att användas som en symbol för motståndsrörelser eller civil olydnad. Kan ibland även användas för att representera "noll".


Andra varianter av emoji "höjd knytnäve"

Höjd knytnäve är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

✊🏻
Höjd knytnäve, ljus hudfärg
✊🏼
Höjd knytnäve, beige hudfärg
✊🏽
Höjd knytnäve, ljusbrun hudfärg
✊🏾
Höjd knytnäve, mörkbrun hudfärg
✊🏿
Höjd knytnäve, mörk hudfärg

Info om emoji höjd knytnäve

Här kan du läsa mer om emojin ✊. Den huvudgrupp som emojin höjd knytnäve hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 453 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just höjd knytnäve finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji höjd knytnäve på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Raised fist
🇳🇴 Norska: Hevet knyttneve
🇩🇰 Danska: Hævet knytnæve
🇫🇮 Finska: Kohotettu nyrkki


Kopiera och använd emoji ✊

Om du vill kopiera emojin höjd knytnäve för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   270A

HTML-kod:   ✊


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"