Emoji ✊ - Höjd knytnäveEmojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder ✊

Denna emoji föreställer en knuten näve som sträcks upp i luften, används ofta som emojivarianten av det som kallas "fist pump". Denna emoji har också blivit vanlig att användas som en symbol för motståndsrörelser eller civil olydnad. Kan ibland även användas för att representera "noll".


Statistik för emoji ✊

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin ✊ ("höjd knytnäve"), ligger på plats 96 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin ✊ är maj, senast hade den ungefär 340 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är oktober. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji ✊.


Andra varianter av emoji "höjd knytnäve"

Höjd knytnäve är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

✊🏻

Vad betyder ✊🏻

Emojin ✊🏻 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "höjd knytnäve, ljus hudfärg" och representerar emojin höjd knytnäve med ljus hudfärg.

✊🏼

Vad betyder ✊🏼

Emojin ✊🏼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "höjd knytnäve, beige hudfärg" och representerar emojin höjd knytnäve med beige hudfärg.

✊🏽

Vad betyder ✊🏽

Emojin ✊🏽 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "höjd knytnäve, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin höjd knytnäve med ljusbrun hudfärg.

✊🏾

Vad betyder ✊🏾

Emojin ✊🏾 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "höjd knytnäve, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin höjd knytnäve med mörkbrun hudfärg.

✊🏿

Vad betyder ✊🏿

Emojin ✊🏿 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "höjd knytnäve, mörk hudfärg" och representerar emojin höjd knytnäve med mörk hudfärg.


Info om emoji höjd knytnäve

Här kan du läsa mer om emojin ✊. Den huvudgrupp som emojin höjd knytnäve hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just höjd knytnäve finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji höjd knytnäve på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Raised fist
🇳🇴 Norska: Hevet knyttneve
🇩🇰 Danska: Hævet knytnæve
🇫🇮 Finska: Kohotettu nyrkki


Kopiera och använd emoji ✊

Om du vill kopiera emojin höjd knytnäve för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   270A

HTML-kod:   ✊


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"