Emoji 👳 - Person med turban

👳

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👳

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är person med turban. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är person wearing turban.

Info om emoji person med turban

Här kan du läsa mer om emojin 👳. Den huvudgrupp som emojin person med turban hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 448 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just person med turban finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji person med turban på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Person wearing turban
🇳🇴 Norska: Person iført turban
🇩🇰 Danska: Person iført turban
🇫🇮 Finska: Henkilö turbana

Andra varianter av emoji "person med turban"


Kopiera och använd emoji 👳

Om du vill kopiera emojin person med turban för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F473

HTML-kod:   👳

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"