Emoji 😈 - Leende ansikte med horn

😈

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 😈

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är leende ansikte med horn. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är smiling face with horns.

Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!

Info om emoji leende ansikte med horn

Här kan du läsa mer om emojin 😈. Emojin leende ansikte med horn hör till de interna emojigrupperna Halloween, Sista april.  Den huvudgrupp som emojin leende ansikte med horn hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just leende ansikte med horn finns det dock inte några varianter till.

Emoji leende ansikte med horn på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Smiling face with horns
🇳🇴 Norska: Smilende ansikt med horn
🇩🇰 Danska: Smilende ansigt med horn
🇫🇮 Finska: Hymyilevät kasvot ja sarvet

Kopiera och använd emoji 😈

Om du vill kopiera emojin leende ansikte med horn för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F608

HTML-kod:   😈

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"


Denna sida innehåller annonslänkar till Reklamkungen, Bluebox och Buttericks