Emoji 🤟 - Älskar dig-gest

🤟

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🤟

Denna emoji blandas ofta ihop med Corna-handen, eller rock on som den brukar kallas: 🤘. Men den som är uppmärksam kan nog se att denna emoji-hand även har en utsträckt tumme - och då blir betydelsen direkt någonting helt annat. Faktum är att denna emoji faktiskt är tecknet för -Jag älskar dig- på amerikanskt teckenspråk.


Statistik för emoji 🤟

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 🤟 ("älskar dig-gest"), ligger på plats 53 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 🤟 är september, senast hade den ungefär 480 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är november. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 🤟.


Andra varianter av emoji "älskar dig-gest"

Älskar dig-gest är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🤟🏻

Vad betyder 🤟🏻

Emojin 🤟🏻 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "älskar dig-gest, ljus hudfärg" och representerar emojin älskar dig-gest med ljus hudfärg.

🤟🏼

Vad betyder 🤟🏼

Emojin 🤟🏼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "älskar dig-gest, beige hudfärg" och representerar emojin älskar dig-gest med beige hudfärg.

🤟🏽

Vad betyder 🤟🏽

Emojin 🤟🏽 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "älskar dig-gest, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin älskar dig-gest med ljusbrun hudfärg.

🤟🏾

Vad betyder 🤟🏾

Emojin 🤟🏾 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "älskar dig-gest, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin älskar dig-gest med mörkbrun hudfärg.

🤟🏿

Vad betyder 🤟🏿

Emojin 🤟🏿 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "älskar dig-gest, mörk hudfärg" och representerar emojin älskar dig-gest med mörk hudfärg.


Info om emoji älskar dig-gest

Här kan du läsa mer om emojin 🤟. Den huvudgrupp som emojin älskar dig-gest hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just älskar dig-gest finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji älskar dig-gest på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Love-you gesture
🇳🇴 Norska: Hånd som gir tegnet elsker deg på amerikansk tegnspråk
🇩🇰 Danska: Jeg elsker dig-tegn
🇫🇮 Finska: Rakastan sinua -ele


Kopiera och använd emoji 🤟

Om du vill kopiera emojin älskar dig-gest för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F91F

HTML-kod:   🤟


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"