Emoji Älskar dig-gest

🤟

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji älskar dig-gest

Här hittar du emojin älskar dig-gest avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin älskar dig-gest hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 282 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just älskar dig-gest finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji älskar dig-gest på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin älskar dig-gest heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: love-you gesture
🇳🇴 Norska: hånd som gir tegnet elsker deg på amerikansk tegnspråk
🇩🇰 Danska: jeg elsker dig-tegn
🇫🇮 Finska: rakastan sinua -ele

Andra varianter av emoji "älskar dig-gest"


Kopiera och använd emoji älskar dig-gest

Om du vill kopiera emojin älskar dig-gest för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji älskar dig-gest kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji älskar dig-gest

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F91F

HTML-kod:   🤟

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"