Emoji Höjd hand med utspretade fingrar

🖐

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji höjd hand med utspretade fingrar

Här hittar du emojin höjd hand med utspretade fingrar avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin höjd hand med utspretade fingrar hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just höjd hand med utspretade fingrar finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji höjd hand med utspretade fingrar på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin höjd hand med utspretade fingrar heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Raised hand with fingers splayed
🇳🇴 Norska: Hevet hånd som spriker med fingrene
🇩🇰 Danska: Løftet hånd med spredte fingre
🇫🇮 Finska: Kohotettu käsi sormet harallaan

Andra varianter av emoji "höjd hand med utspretade fingrar"


Kopiera och använd emoji höjd hand med utspretade fingrar

Om du vill kopiera emojin höjd hand med utspretade fingrar för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji höjd hand med utspretade fingrar kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji höjd hand med utspretade fingrar

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F590

HTML-kod:   🖐

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"