Emoji 🖐 - Höjd hand med utspretade fingrar

🖐

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🖐

Denna emoji föreställer en uppsträckt och öppen hand med spretande fingrar, med handflatan mot åskådaren. Används framför allt för att uttrycka siffran fem, men kan ibland även användas för att representera hej eller hejdå.


Andra varianter av emoji "höjd hand med utspretade fingrar"

Höjd hand med utspretade fingrar är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🖐🏻

Vad betyder 🖐🏻

Emojin 🖐🏻 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "höjd hand med utspretade fingrar, ljus hudfärg" och representerar emojin höjd hand med utspretade fingrar med ljus hudfärg.

🖐🏼

Vad betyder 🖐🏼

Emojin 🖐🏼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "höjd hand med utspretade fingrar, beige hudfärg" och representerar emojin höjd hand med utspretade fingrar med beige hudfärg.

🖐🏽

Vad betyder 🖐🏽

Emojin 🖐🏽 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "höjd hand med utspretade fingrar, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin höjd hand med utspretade fingrar med ljusbrun hudfärg.

🖐🏾

Vad betyder 🖐🏾

Emojin 🖐🏾 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "höjd hand med utspretade fingrar, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin höjd hand med utspretade fingrar med mörkbrun hudfärg.

🖐🏿

Vad betyder 🖐🏿

Emojin 🖐🏿 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "höjd hand med utspretade fingrar, mörk hudfärg" och representerar emojin höjd hand med utspretade fingrar med mörk hudfärg.


Info om emoji höjd hand med utspretade fingrar

Här kan du läsa mer om emojin 🖐. Den huvudgrupp som emojin höjd hand med utspretade fingrar hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just höjd hand med utspretade fingrar finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji höjd hand med utspretade fingrar på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Raised hand with fingers splayed
🇳🇴 Norska: Hevet hånd som spriker med fingrene
🇩🇰 Danska: Løftet hånd med spredte fingre
🇫🇮 Finska: Kohotettu käsi sormet harallaan


Kopiera och använd emoji 🖐

Om du vill kopiera emojin höjd hand med utspretade fingrar för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F590

HTML-kod:   🖐


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"