Emoji 👯 - Kvinnor med kaninöron

👯

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👯

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är kvinnor med kaninöron. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är woman with bunny ears.


Info om emoji kvinnor med kaninöron

Här kan du läsa mer om emojin 👯. Emojin kvinnor med kaninöron hör till den interna emojigruppen Nyårsafton.  Den huvudgrupp som emojin kvinnor med kaninöron hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinnor med kaninöron finns det dock inte några varianter till.


Emoji kvinnor med kaninöron på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman with bunny ears
🇳🇴 Norska: Dansende kvinner med kaninører
🇩🇰 Danska: Dansende kvinder med kaninører
🇫🇮 Finska: Tanssivat naiset, joilla on kaninkorvat


Kopiera och använd emoji 👯

Om du vill kopiera emojin kvinnor med kaninöron för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F46F

HTML-kod:   👯


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"