Emoji Familj (man, man, pojke)

👨‍👨‍👦

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji familj (man, man, pojke)

Här hittar du emojin familj (man, man, pojke) avbildad i stor storlek. Emojin familj (man, man, pojke) hör till de interna emojigrupperna Pride och HBTQ, Fars dag.  Den huvudgrupp som emojin familj (man, man, pojke) hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just familj (man, man, pojke) finns det dock inte några varianter till.

Emoji familj (man, man, pojke) på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin familj (man, man, pojke) heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Family: man, man, boy
🇳🇴 Norska: Familie med to fedre og sønn
🇩🇰 Danska: Familie med to fædre og søn
🇫🇮 Finska: Perhe, jossa on kaksi isää ja poika

Kopiera och använd emoji familj (man, man, pojke)

Om du vill kopiera emojin familj (man, man, pojke) för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji familj (man, man, pojke) kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji familj (man, man, pojke)

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F468 200D 1F468 200D 1F466

HTML-kod:   👨‍👨‍👦

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"