Emoji Ansikte med glädjetårar

😂

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji ansikte med glädjetårar

Här hittar du emojin ansikte med glädjetårar avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin ansikte med glädjetårar hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just ansikte med glädjetårar finns det dock inte några varianter till.

Vad betyder 😂

Ett stort gult ansikte med ett jätteleende och upplyfta ögonbryn med leende ögon som skrattar så hårt att de gråter. Används framför allt för att uttrycka att någonting är väldigt roligt.

Emojin blev ett med emoji-sfären år 2015 som en del av Emoji 1.0.

Emoji ansikte med glädjetårar på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin ansikte med glädjetårar heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Face with tears of joy
🇳🇴 Norska: Ansikt med gledestårer
🇩🇰 Danska: Ansigt med glædestårer
🇫🇮 Finska: Ilonkyyneleitä kasvoilla

Kopiera och använd emoji ansikte med glädjetårar

Om du vill kopiera emojin ansikte med glädjetårar för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji ansikte med glädjetårar kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji ansikte med glädjetårar

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F602

HTML-kod:   😂

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"