Emoji Brud med slöja

👰

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji brud med slöja

Här hittar du emojin brud med slöja avbildad i stor storlek. Emojin brud med slöja hör till den interna emojigruppen Bröllop.  Den huvudgrupp som emojin brud med slöja hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just brud med slöja finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji brud med slöja på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin brud med slöja heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Bride with veil
🇳🇴 Norska: Brud
🇩🇰 Danska: Brud
🇫🇮 Finska: Morsian

Andra varianter av emoji "brud med slöja"


Kopiera och använd emoji brud med slöja

Om du vill kopiera emojin brud med slöja för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji brud med slöja kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji brud med slöja

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F470

HTML-kod:   👰

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"