Emoji 👰‍♀️ - Brud med slöja

👰‍♀️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👰‍♀️

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är brud med slöja. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är bride with veil.


Statistik för emoji 👰‍♀️

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 👰‍♀️ ("brud med slöja"), ligger på plats 540 av alla 1898 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 👰‍♀️ är juni, senast hade den ungefär 60 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är februari. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 👰‍♀️.


Andra varianter av emoji "brud med slöja"

Brud med slöja är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

👰🏻‍♀️

Vad betyder 👰🏻‍♀️

Emojin 👰🏻‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "brud med slöja, ljus hudfärg" och representerar emojin brud med slöja med ljus hudfärg.

👰🏼‍♀️

Vad betyder 👰🏼‍♀️

Emojin 👰🏼‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "brud med slöja, beige hudfärg" och representerar emojin brud med slöja med beige hudfärg.

👰🏽‍♀️

Vad betyder 👰🏽‍♀️

Emojin 👰🏽‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "brud med slöja, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin brud med slöja med ljusbrun hudfärg.

👰🏾‍♀️

Vad betyder 👰🏾‍♀️

Emojin 👰🏾‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "brud med slöja, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin brud med slöja med mörkbrun hudfärg.

👰🏿‍♀️

Vad betyder 👰🏿‍♀️

Emojin 👰🏿‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "brud med slöja, mörk hudfärg" och representerar emojin brud med slöja med mörk hudfärg.


Info om emoji brud med slöja

Här kan du läsa mer om emojin 👰‍♀️. Emojin brud med slöja hör till den interna emojigruppen Bröllop.  Den huvudgrupp som emojin brud med slöja hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1897 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just brud med slöja finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji brud med slöja på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Bride with veil
🇳🇴 Norska: Brud
🇩🇰 Danska: Brud
🇫🇮 Finska: Morsian


Kopiera och använd emoji 👰‍♀️

Om du vill kopiera emojin brud med slöja för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F470 200D 2640 FE0F

HTML-kod:   👰‍♀️


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"