Emoji 🫤 - Ansikte med diagonal mun

🫤

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🫤

Denna emoji föreställer ett gult ansikte med en stängd och sned mun. Den används ofta för att uttrycka att man är skeptisk till något, eller att man känner sig förvirrad eller frustrerad.

Emojin blev ett med emoji-sfären år 2022 som en del av Emoji 14.0.


Info om emoji ansikte med diagonal mun

Här kan du läsa mer om emojin 🫤. Den huvudgrupp som emojin ansikte med diagonal mun hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just ansikte med diagonal mun finns det dock inte några varianter till.


Emoji ansikte med diagonal mun på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Face with diagonal mouth
🇳🇴 Norska: Ansikt med diagonal munn
🇩🇰 Danska: Ansigt med diagonal mund
🇫🇮 Finska: Kasvot vino suulla


Kopiera och använd emoji 🫤

Om du vill kopiera emojin ansikte med diagonal mun för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1FAE4

HTML-kod:   🫤


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"