Emoji Damkläder

👚

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji damkläder

Här hittar du emojin damkläder avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin damkläder hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just damkläder finns det dock inte några varianter till.

Emoji damkläder på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin damkläder heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Womans clothes
🇳🇴 Norska: Bluse
🇩🇰 Danska: Bluse
🇫🇮 Finska: Naisten paita

Kopiera och använd emoji damkläder

Om du vill kopiera emojin damkläder för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji damkläder kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji damkläder

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F45A

HTML-kod:   👚

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"