Emoji 🥺 - Bönfallande ansikte

🥺

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🥺

Ett gult ansikte med böjda ögonbryn, stora "hundvalpsögon", en mun som yttrar någon form av bekymmersamhet och med en liten rodnad om kinderna. Denna emoji är tänkt att föreställa ett ansikte som bönar och ber, men kan även användas för att uttrycka hur rörd man har blivit över någonting som någon har gjort, eller hur mycket man beundrar någon eller någonting.

Psst! Denna emoji går att köpa som mjuk och gosig emojikudde, perfekt att mysa med i soffan eller sängen!

Blev ett med emoji-sfären år 2018 som en del av Emoji 11.0.


Statistik för emoji 🥺

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 🥺 ("bönfallande ansikte"), ligger på plats 51 av alla 1898 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 🥺 är oktober, senast hade den ungefär 490 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är december. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 🥺.


Info om emoji bönfallande ansikte

Här kan du läsa mer om emojin 🥺. Den huvudgrupp som emojin bönfallande ansikte hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1897 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just bönfallande ansikte finns det dock inte några varianter till.


Emoji bönfallande ansikte på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Pleading face
🇳🇴 Norska: Bønnfallende ansikt
🇩🇰 Danska: Bønfaldende ansigt
🇫🇮 Finska: Anova


Kopiera och använd emoji 🥺

Om du vill kopiera emojin bönfallande ansikte för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F97A

HTML-kod:   🥺


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"