Emoji 🙋 - Glad person som räcker upp en hand

🙋

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🙋

Denna emoji föreställer en person som räcker upp sin hand i luften, ungefär som att den försöker påkalla uppmärksamhet och vill ställa en fråga under t.ex. en föreläsning eller lektion. Emojin föreställer en icke könad person och är därför könsneutral, men den finns även variationer av den där det är en man- eller en kvinna som porträtteras.


Andra varianter av emoji "glad person som räcker upp en hand"

Glad person som räcker upp en hand är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🙋🏻

Vad betyder 🙋🏻

Emojin 🙋🏻 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "glad person som räcker upp en hand, ljus hudfärg" och representerar emojin glad person som räcker upp en hand med ljus hudfärg.

🙋🏼

Vad betyder 🙋🏼

Emojin 🙋🏼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "glad person som räcker upp en hand, beige hudfärg" och representerar emojin glad person som räcker upp en hand med beige hudfärg.

🙋🏽

Vad betyder 🙋🏽

Emojin 🙋🏽 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "glad person som räcker upp en hand, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin glad person som räcker upp en hand med ljusbrun hudfärg.

🙋🏾

Vad betyder 🙋🏾

Emojin 🙋🏾 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "glad person som räcker upp en hand, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin glad person som räcker upp en hand med mörkbrun hudfärg.

🙋🏿

Vad betyder 🙋🏿

Emojin 🙋🏿 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "glad person som räcker upp en hand, mörk hudfärg" och representerar emojin glad person som räcker upp en hand med mörk hudfärg.


Info om emoji glad person som räcker upp en hand

Här kan du läsa mer om emojin 🙋. Den huvudgrupp som emojin glad person som räcker upp en hand hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just glad person som räcker upp en hand finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji glad person som räcker upp en hand på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Happy person raising one hand
🇳🇴 Norska: Lykkelig person som løfter den ene hånden
🇩🇰 Danska: Glad person, der løfter den ene hånd
🇫🇮 Finska: Iloinen henkilö nostaa toista kättään


Kopiera och använd emoji 🙋

Om du vill kopiera emojin glad person som räcker upp en hand för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F64B

HTML-kod:   🙋


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"