Emoji Kattansikte med glädjetårar

😹

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji kattansikte med glädjetårar

Här hittar du emojin kattansikte med glädjetårar avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin kattansikte med glädjetårar hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kattansikte med glädjetårar finns det dock inte några varianter till.

Emoji kattansikte med glädjetårar på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin kattansikte med glädjetårar heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Cat face with tears of joy
🇳🇴 Norska: Katteansikt med gledestårer
🇩🇰 Danska: Katteansigt med glædestårer
🇫🇮 Finska: Kissan naama ja ilon kyyneleet

Kopiera och använd emoji kattansikte med glädjetårar

Om du vill kopiera emojin kattansikte med glädjetårar för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji kattansikte med glädjetårar kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji kattansikte med glädjetårar

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F639

HTML-kod:   😹

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"