Emoji 😍 - Leende ansikte med hjärtformade ögon

😍

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 😍

Ett gult ansikte med ett öppet leende och stora röda hjärt-formade ögon. Förmedlar framför allt väldigt kraftiga kärlekskänslor och passion, eller rent av beundran. Används i huvudsak för att uttrycka att man verkligen älskar någon person, eller en sak eller pryl.

Psst! Denna emoji går att köpa som mjuk och gosig emojikudde, perfekt att mysa med i soffan eller sängen!

Emojin blev ett med emoji-sfären år 2015 som en del av Emoji 1.0.


Statistik för emoji 😍

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 😍 ("leende ansikte med hjärtformade ögon"), ligger på plats 11 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 😍 är februari, senast hade den ungefär 1600 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är mars. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 😍.


Info om emoji leende ansikte med hjärtformade ögon

Här kan du läsa mer om emojin 😍. Emojin leende ansikte med hjärtformade ögon hör till den interna emojigruppen Alla hjärtans dag.  Den huvudgrupp som emojin leende ansikte med hjärtformade ögon hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just leende ansikte med hjärtformade ögon finns det dock inte några varianter till.


Emoji leende ansikte med hjärtformade ögon på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Smiling face with heart-shaped eyes
🇳🇴 Norska: Smilende ansikt med hjerteformede øyne
🇩🇰 Danska: Smilende ansigt med hjerteformede øjne
🇫🇮 Finska: Hymyilevät kasvot ja sydämenmuotoiset silmät


Kopiera och använd emoji 😍

Om du vill kopiera emojin leende ansikte med hjärtformade ögon för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F60D

HTML-kod:   😍


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"