Emoji 👩‍🦱 - Kvinna med lockigt hår

👩‍🦱

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👩‍🦱

Ett glatt kvinnligt ansikte med härligt vågigt eller lockigt hår, introducerades för att ge lite mer variation till hårtyperna bland emojis. Man skulle nästan kunna tro att hon har använt en locktång från GHD.

Emojin blev ett med emoji-sfären år 2018 som en del av Emoji 11.0.


Andra varianter av emoji "kvinna med lockigt hår"

Kvinna med lockigt hår är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

👩🏻‍🦱

Vad betyder 👩🏻‍🦱

Emojin 👩🏻‍🦱 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna med lockigt hår, ljus hudfärg" och representerar emojin kvinna med lockigt hår med ljus hudfärg.

👩🏼‍🦱

Vad betyder 👩🏼‍🦱

Emojin 👩🏼‍🦱 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna med lockigt hår, beige hudfärg" och representerar emojin kvinna med lockigt hår med beige hudfärg.

👩🏽‍🦱

Vad betyder 👩🏽‍🦱

Emojin 👩🏽‍🦱 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna med lockigt hår, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin kvinna med lockigt hår med ljusbrun hudfärg.

👩🏾‍🦱

Vad betyder 👩🏾‍🦱

Emojin 👩🏾‍🦱 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna med lockigt hår, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin kvinna med lockigt hår med mörkbrun hudfärg.

👩🏿‍🦱

Vad betyder 👩🏿‍🦱

Emojin 👩🏿‍🦱 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna med lockigt hår, mörk hudfärg" och representerar emojin kvinna med lockigt hår med mörk hudfärg.


Info om emoji kvinna med lockigt hår

Här kan du läsa mer om emojin 👩‍🦱. Den huvudgrupp som emojin kvinna med lockigt hår hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinna med lockigt hår finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji kvinna med lockigt hår på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman: curly hair
🇳🇴 Norska: Kvinne med krøllet hår
🇩🇰 Danska: Kvinde med krøllet hår
🇫🇮 Finska: Kiharatukkainen nainen


Kopiera och använd emoji 👩‍🦱

Om du vill kopiera emojin kvinna med lockigt hår för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F469 200D 1F9B1

HTML-kod:   👩‍🦱


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"