Emoji Pussande ansikte med leende ögon

😙

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji pussande ansikte med leende ögon

Här hittar du emojin pussande ansikte med leende ögon avbildad i stor storlek. Emojin pussande ansikte med leende ögon hör till den interna emojigruppen Alla hjärtans dag.  Den huvudgrupp som emojin pussande ansikte med leende ögon hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just pussande ansikte med leende ögon finns det dock inte några varianter till.

Emoji pussande ansikte med leende ögon på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin pussande ansikte med leende ögon heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Kissing face with smiling eyes
🇳🇴 Norska: Kyssende ansikt med halvåpne øyne
🇩🇰 Danska: Kyssende ansigt med sammenknebne øjne
🇫🇮 Finska: Suutelevat kasvot ja siristetyt silmät

Kopiera och använd emoji pussande ansikte med leende ögon

Om du vill kopiera emojin pussande ansikte med leende ögon för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji pussande ansikte med leende ögon kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji pussande ansikte med leende ögon

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F619

HTML-kod:   😙

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"