Emoji 👨‍🦰 - Man med rött hår

👨‍🦰

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👨‍🦰

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är man med rött hår. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är man: red hair.


Andra varianter av emoji "man med rött hår"

Man med rött hår är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

👨🏻‍🦰

Vad betyder 👨🏻‍🦰

Emojin 👨🏻‍🦰 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "man med rött hår, ljus hudfärg" och representerar emojin man med rött hår med ljus hudfärg.

👨🏼‍🦰

Vad betyder 👨🏼‍🦰

Emojin 👨🏼‍🦰 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "man med rött hår, beige hudfärg" och representerar emojin man med rött hår med beige hudfärg.

👨🏽‍🦰

Vad betyder 👨🏽‍🦰

Emojin 👨🏽‍🦰 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "man med rött hår, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin man med rött hår med ljusbrun hudfärg.

👨🏾‍🦰

Vad betyder 👨🏾‍🦰

Emojin 👨🏾‍🦰 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "man med rött hår, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin man med rött hår med mörkbrun hudfärg.

👨🏿‍🦰

Vad betyder 👨🏿‍🦰

Emojin 👨🏿‍🦰 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "man med rött hår, mörk hudfärg" och representerar emojin man med rött hår med mörk hudfärg.


Info om emoji man med rött hår

Här kan du läsa mer om emojin 👨‍🦰. Den huvudgrupp som emojin man med rött hår hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just man med rött hår finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji man med rött hår på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Man: red hair
🇳🇴 Norska: Mann med rødt hår
🇩🇰 Danska: Mand med rødt hår
🇫🇮 Finska: Punatukkainen mies


Kopiera och använd emoji 👨‍🦰

Om du vill kopiera emojin man med rött hår för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F468 200D 1F9B0

HTML-kod:   👨‍🦰


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"