Emoji 👨‍🔧 - Manlig mekaniker

👨‍🔧

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👨‍🔧

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är manlig mekaniker. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är man mechanic.

Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!

Info om emoji manlig mekaniker

Här kan du läsa mer om emojin 👨‍🔧. Emojin manlig mekaniker hör till den interna emojigruppen Internationella mansdagen.  Den huvudgrupp som emojin manlig mekaniker hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just manlig mekaniker finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji manlig mekaniker på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Man mechanic
🇳🇴 Norska: Mannlig mekaniker
🇩🇰 Danska: Mandlig mekaniker
🇫🇮 Finska: Miesmekaanikko

Andra varianter av emoji "manlig mekaniker"


Kopiera och använd emoji 👨‍🔧

Om du vill kopiera emojin manlig mekanikerför att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F468 200D 1F527

HTML-kod:   👨‍🔧

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"