Emoji 🧛‍♀️ - Kvinnlig vampyr

🧛‍♀️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🧛‍♀️

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är kvinnlig vampyr. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är woman vampire.


Statistik för emoji 🧛‍♀️

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 🧛‍♀️ ("kvinnlig vampyr"), ligger på plats 726 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 🧛‍♀️ är februari, senast hade den ungefär 60 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är mars. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 🧛‍♀️.


Andra varianter av emoji "kvinnlig vampyr"

Kvinnlig vampyr är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🧛🏻‍♀️

Vad betyder 🧛🏻‍♀️

Emojin 🧛🏻‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig vampyr, ljus hudfärg" och representerar emojin kvinnlig vampyr med ljus hudfärg.

🧛🏼‍♀️

Vad betyder 🧛🏼‍♀️

Emojin 🧛🏼‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig vampyr, beige hudfärg" och representerar emojin kvinnlig vampyr med beige hudfärg.

🧛🏽‍♀️

Vad betyder 🧛🏽‍♀️

Emojin 🧛🏽‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig vampyr, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin kvinnlig vampyr med ljusbrun hudfärg.

🧛🏾‍♀️

Vad betyder 🧛🏾‍♀️

Emojin 🧛🏾‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig vampyr, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin kvinnlig vampyr med mörkbrun hudfärg.

🧛🏿‍♀️

Vad betyder 🧛🏿‍♀️

Emojin 🧛🏿‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinnlig vampyr, mörk hudfärg" och representerar emojin kvinnlig vampyr med mörk hudfärg.


Info om emoji kvinnlig vampyr

Här kan du läsa mer om emojin 🧛‍♀️. Emojin kvinnlig vampyr hör till den interna emojigruppen Halloween.  Den huvudgrupp som emojin kvinnlig vampyr hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinnlig vampyr finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji kvinnlig vampyr på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman vampire
🇳🇴 Norska: Kvinnelig vampyr
🇩🇰 Danska: Kvindelig vampyr
🇫🇮 Finska: Naisvampyyri


Kopiera och använd emoji 🧛‍♀️

Om du vill kopiera emojin kvinnlig vampyr för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F9DB 200D 2640 FE0F

HTML-kod:   🧛‍♀️


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"