Emoji 🧍‍♀️ - Kvinna som står

🧍‍♀️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🧍‍♀️

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är kvinna som står. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är woman standing.


Andra varianter av emoji "kvinna som står"

Kvinna som står är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🧍🏻‍♀️

Vad betyder 🧍🏻‍♀️

Emojin 🧍🏻‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna som står, ljus hudfärg" och representerar emojin kvinna som står med ljus hudfärg.

🧍🏼‍♀️

Vad betyder 🧍🏼‍♀️

Emojin 🧍🏼‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna som står, beige hudfärg" och representerar emojin kvinna som står med beige hudfärg.

🧍🏽‍♀️

Vad betyder 🧍🏽‍♀️

Emojin 🧍🏽‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna som står, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin kvinna som står med ljusbrun hudfärg.

🧍🏾‍♀️

Vad betyder 🧍🏾‍♀️

Emojin 🧍🏾‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna som står, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin kvinna som står med mörkbrun hudfärg.

🧍🏿‍♀️

Vad betyder 🧍🏿‍♀️

Emojin 🧍🏿‍♀️ är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "kvinna som står, mörk hudfärg" och representerar emojin kvinna som står med mörk hudfärg.


Info om emoji kvinna som står

Här kan du läsa mer om emojin 🧍‍♀️. Den huvudgrupp som emojin kvinna som står hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinna som står finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji kvinna som står på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman standing
🇳🇴 Norska: Kvinne stående
🇩🇰 Danska: Kvinde stående
🇫🇮 Finska: Nainen seisoo


Kopiera och använd emoji 🧍‍♀️

Om du vill kopiera emojin kvinna som står för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F9CD 200D 2640 FE0F

HTML-kod:   🧍‍♀️


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"