Emoji Kvinnlig brandman

👩‍🚒

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji kvinnlig brandman

Här hittar du emojin kvinnlig brandman avbildad i stor storlek. Emojin kvinnlig brandman hör till den interna emojigruppen Internationella kvinnodagen.  Den huvudgrupp som emojin kvinnlig brandman hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinnlig brandman finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji kvinnlig brandman på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin kvinnlig brandman heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman firefighter
🇳🇴 Norska: Brannkvinne
🇩🇰 Danska: Kvindelig brandmand
🇫🇮 Finska: Palonainen

Andra varianter av emoji "kvinnlig brandman"


Kopiera och använd emoji kvinnlig brandman

Om du vill kopiera emojin kvinnlig brandman för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji kvinnlig brandman kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji kvinnlig brandman

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F469 200D 1F692

HTML-kod:   👩‍🚒

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"