Emoji Manlig konstnär

👨‍🎨

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji manlig konstnär

Här hittar du emojin manlig konstnär avbildad i stor storlek. Emojin manlig konstnär hör till den interna emojigruppen Internationella mansdagen.  Den huvudgrupp som emojin manlig konstnär hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just manlig konstnär finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji manlig konstnär på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin manlig konstnär heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Man artist
🇳🇴 Norska: Mannlig artist
🇩🇰 Danska: Mandlig kunstner
🇫🇮 Finska: Miestaiteilija

Andra varianter av emoji "manlig konstnär"


Kopiera och använd emoji manlig konstnär

Om du vill kopiera emojin manlig konstnär för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji manlig konstnär kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji manlig konstnär

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F468 200D 1F3A8

HTML-kod:   👨‍🎨

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"