Emoji 👨‍🎨 - Manlig konstnär

👨‍🎨

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👨‍🎨

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är manlig konstnär. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är man artist.


Andra varianter av emoji "manlig konstnär"

Manlig konstnär är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

👨🏻‍🎨
Manlig konstnär, ljus hudfärg
👨🏼‍🎨
Manlig konstnär, beige hudfärg
👨🏽‍🎨
Manlig konstnär, ljusbrun hudfärg
👨🏾‍🎨
Manlig konstnär, mörkbrun hudfärg
👨🏿‍🎨
Manlig konstnär, mörk hudfärg

Info om emoji manlig konstnär

Här kan du läsa mer om emojin 👨‍🎨. Emojin manlig konstnär hör till den interna emojigruppen Internationella mansdagen.  Den huvudgrupp som emojin manlig konstnär hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 453 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just manlig konstnär finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji manlig konstnär på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Man artist
🇳🇴 Norska: Mannlig artist
🇩🇰 Danska: Mandlig kunstner
🇫🇮 Finska: Miestaiteilija


Kopiera och använd emoji 👨‍🎨

Om du vill kopiera emojin manlig konstnär för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F468 200D 1F3A8

HTML-kod:   👨‍🎨


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"