Emoji Manlig löpare

🏃‍♂️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji manlig löpare

Här hittar du emojin manlig löpare avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin manlig löpare hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just manlig löpare finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji manlig löpare på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin manlig löpare heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Man running
🇳🇴 Norska: Mann som løper
🇩🇰 Danska: Mandlig løber
🇫🇮 Finska: Miesjuoksija

Andra varianter av emoji "manlig löpare"


Kopiera och använd emoji manlig löpare

Om du vill kopiera emojin manlig löpare för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji manlig löpare kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji manlig löpare

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F3C3 200D 2642 FE0F

HTML-kod:   🏃‍♂️

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"