✊🏿✊🏽✊🏾 | 🦠
 

Emoji 🥵 - Varmt ansikte

🥵

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🥵

Ett rödorange ansikte med böjda ögonbryn och något bekymrade ögon, en stor svettdroppe som rinner nedför pannan och en utstickande tunga som förmedlar att den lilla emojin har det jobbigt. Emojin är tänkt att förmedla att man upplever väldigt höga temperaturer och känner sig överhettad, men den kan även användas för att uttrycka att man är fysiskt attraherad av någon eller någonting.

Emojin blev ett med emoji-sfären år 2018 som en del av Emoji 11.0.

Info om emoji varmt ansikte

Här kan du läsa mer om emojin 🥵. Emojin varmt ansikte hör till den interna emojigruppen Coronavirus.  Den huvudgrupp som emojin varmt ansikte hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 433 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just varmt ansikte finns det dock inte några varianter till.

Emoji varmt ansikte på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Hot Face
🇳🇴 Norska: Varmt ansikt
🇩🇰 Danska: Varmt ansigt
🇫🇮 Finska: Kuumottava

Kopiera och använd emoji 🥵

Om du vill kopiera emojin varmt ansikte för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F975

HTML-kod:   🥵

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"


Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!