Emoji 🧝‍♀️ - Kvinnlig alv

🧝‍♀️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🧝‍♀️

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är kvinnlig alv. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är woman elf.


Andra varianter av emoji "kvinnlig alv"

Kvinnlig alv är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🧝🏻‍♀️
Kvinnlig alv, ljus hudfärg
🧝🏼‍♀️
Kvinnlig alv, beige hudfärg
🧝🏽‍♀️
Kvinnlig alv, ljusbrun hudfärg
🧝🏾‍♀️
Kvinnlig alv, mörkbrun hudfärg
🧝🏿‍♀️
Kvinnlig alv, mörk hudfärg

Info om emoji kvinnlig alv

Här kan du läsa mer om emojin 🧝‍♀️. Den huvudgrupp som emojin kvinnlig alv hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 453 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinnlig alv finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji kvinnlig alv på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Woman elf
🇳🇴 Norska: Kvinnelig alv
🇩🇰 Danska: Kvindelig elver
🇫🇮 Finska: Naishaltia


Kopiera och använd emoji 🧝‍♀️

Om du vill kopiera emojin kvinnlig alv för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F9DD 200D 2640 FE0F

HTML-kod:   🧝‍♀️


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"