Emoji 🧚‍♂️ - Manlig älva

🧚‍♂️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🧚‍♂️

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är manlig älva. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är man fairy.


Andra varianter av emoji "manlig älva"

Manlig älva är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🧚🏻‍♂️
Manlig älva, ljus hudfärg
🧚🏼‍♂️
Manlig älva, beige hudfärg
🧚🏽‍♂️
Manlig älva, ljusbrun hudfärg
🧚🏾‍♂️
Manlig älva, mörkbrun hudfärg
🧚🏿‍♂️
Manlig älva, mörk hudfärg

Info om emoji manlig älva

Här kan du läsa mer om emojin 🧚‍♂️. Emojin manlig älva hör till de interna emojigrupperna Halloween, Midsommar.  Den huvudgrupp som emojin manlig älva hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 453 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just manlig älva finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji manlig älva på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Man fairy
🇳🇴 Norska: Mannlig fe
🇩🇰 Danska: Mandlig fe
🇫🇮 Finska: Mieskeiju


Kopiera och använd emoji 🧚‍♂️

Om du vill kopiera emojin manlig älva för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F9DA 200D 2642 FE0F

HTML-kod:   🧚‍♂️


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"