Emoji 👈 - Vänsterpekande handrygg

👈

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👈

Denna emoji föreställer baksidan av en hand där pekfingret är utsträckt och pekar åt vänster. Används ofta för att dra uppmärksamhet åt det håll fingret pekar.


Andra varianter av emoji "vänsterpekande handrygg"

Vänsterpekande handrygg är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

👈🏻

Vad betyder 👈🏻

Emojin 👈🏻 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "vänsterpekande handrygg, ljus hudfärg" och representerar emojin vänsterpekande handrygg med ljus hudfärg.

👈🏼

Vad betyder 👈🏼

Emojin 👈🏼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "vänsterpekande handrygg, beige hudfärg" och representerar emojin vänsterpekande handrygg med beige hudfärg.

👈🏽

Vad betyder 👈🏽

Emojin 👈🏽 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "vänsterpekande handrygg, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin vänsterpekande handrygg med ljusbrun hudfärg.

👈🏾

Vad betyder 👈🏾

Emojin 👈🏾 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "vänsterpekande handrygg, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin vänsterpekande handrygg med mörkbrun hudfärg.

👈🏿

Vad betyder 👈🏿

Emojin 👈🏿 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "vänsterpekande handrygg, mörk hudfärg" och representerar emojin vänsterpekande handrygg med mörk hudfärg.


Info om emoji vänsterpekande handrygg

Här kan du läsa mer om emojin 👈. Den huvudgrupp som emojin vänsterpekande handrygg hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just vänsterpekande handrygg finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji vänsterpekande handrygg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Left pointing backhand index
🇳🇴 Norska: Hånd med pekefinger som peker mot venstre
🇩🇰 Danska: Håndryg med pegefinger til venstre
🇫🇮 Finska: Vasemmalle osoittava etusormi selkäpuolelta


Kopiera och använd emoji 👈

Om du vill kopiera emojin vänsterpekande handrygg för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F448

HTML-kod:   👈


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"