Emoji Manlig astronaut

👨‍🚀

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji manlig astronaut

Här hittar du emojin manlig astronaut avbildad i stor storlek. Emojin manlig astronaut hör till den interna emojigruppen Internationella mansdagen.  Den huvudgrupp som emojin manlig astronaut hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just manlig astronaut finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji manlig astronaut på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin manlig astronaut heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Man astronaut
🇳🇴 Norska: Mannlig astronaut
🇩🇰 Danska: Mandlig astronaut
🇫🇮 Finska: Miesastronautti

Andra varianter av emoji "manlig astronaut"


Kopiera och använd emoji manlig astronaut

Om du vill kopiera emojin manlig astronaut för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji manlig astronaut kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji manlig astronaut

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F468 200D 1F680

HTML-kod:   👨‍🚀

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"