Emoji 🧑‍🦳 - Person med vitt hår

🧑‍🦳

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🧑‍🦳

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är person med vitt hår. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är person: white hair.


Andra varianter av emoji "person med vitt hår"

Person med vitt hår är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🧑🏻‍🦳
Person med vitt hår, ljus hudfärg
🧑🏼‍🦳
Person med vitt hår, beige hudfärg
🧑🏽‍🦳
Person med vitt hår, ljusbrun hudfärg
🧑🏾‍🦳
Person med vitt hår, mörkbrun hudfärg
🧑🏿‍🦳
Person med vitt hår, mörk hudfärg

Info om emoji person med vitt hår

Här kan du läsa mer om emojin 🧑‍🦳. Den huvudgrupp som emojin person med vitt hår hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 453 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just person med vitt hår finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji person med vitt hår på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Person: white hair
🇳🇴 Norska: Person med hvitt hår
🇩🇰 Danska: Person med hvidt hår
🇫🇮 Finska: Henkilö, jolla on valkoiset hiukset


Kopiera och använd emoji 🧑‍🦳

Om du vill kopiera emojin person med vitt hår för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F9D1 200D 1F9B3

HTML-kod:   🧑‍🦳


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"