Emoji Ansikte med bandage på huvudet

🤕

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji ansikte med bandage på huvudet

Här hittar du emojin ansikte med bandage på huvudet avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin ansikte med bandage på huvudet hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just ansikte med bandage på huvudet finns det dock inte några varianter till.

Emoji ansikte med bandage på huvudet på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin ansikte med bandage på huvudet heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Face with head-bandage
🇳🇴 Norska: Ansikt med bandasje på hodet
🇩🇰 Danska: Ansigt med hovedbandage
🇫🇮 Finska: Kasvot ja pää siteessä

Kopiera och använd emoji ansikte med bandage på huvudet

Om du vill kopiera emojin ansikte med bandage på huvudet för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji ansikte med bandage på huvudet kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji ansikte med bandage på huvudet

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F915

HTML-kod:   🤕

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"