Emoji Öra

👂

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji öra

Här hittar du emojin öra avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin öra hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just öra finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji öra på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin öra heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Ear
🇳🇴 Norska: Øre
🇩🇰 Danska: Øre
🇫🇮 Finska: Korva

Andra varianter av emoji "öra"


Kopiera och använd emoji öra

Om du vill kopiera emojin öra för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji öra kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji öra

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F442

HTML-kod:   👂

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"