Emoji 🤰 - Gravid kvinna

🤰

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🤰

Denna emoji föreställer en gravid kvinna, och brukar ofta räknas som att den hör till familje-emojisarna. Ibland används denna emoji även för att symbolisera att man har ätit för mycket och är proppmätt. Denna emoji finns i flera olika hudfärgsvariationer.

Info om emoji gravid kvinna

Här kan du läsa mer om emojin 🤰. Den huvudgrupp som emojin gravid kvinna hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 448 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just gravid kvinna finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji gravid kvinna på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Pregnant woman
🇳🇴 Norska: Gravid kvinne
🇩🇰 Danska: Gravid kvinde
🇫🇮 Finska: Raskaana oleva nainen

Andra varianter av emoji "gravid kvinna"


Kopiera och använd emoji 🤰

Om du vill kopiera emojin gravid kvinna för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F930

HTML-kod:   🤰

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"