Emoji 🤰 - Gravid kvinna

🤰

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🤰

Denna emoji föreställer en gravid kvinna, och brukar ofta räknas som att den hör till familje-emojisarna. Ibland används denna emoji även för att symbolisera att man har ätit för mycket och är proppmätt. Denna emoji finns i flera olika hudfärgsvariationer.


Statistik för emoji 🤰

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 🤰 ("gravid kvinna"), ligger på plats 401 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 🤰 är december, senast hade den ungefär 100 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är april. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 🤰.


Andra varianter av emoji "gravid kvinna"

Gravid kvinna är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🤰🏻

Vad betyder 🤰🏻

Emojin 🤰🏻 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "gravid kvinna, ljus hudfärg" och representerar emojin gravid kvinna med ljus hudfärg.

🤰🏼

Vad betyder 🤰🏼

Emojin 🤰🏼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "gravid kvinna, beige hudfärg" och representerar emojin gravid kvinna med beige hudfärg.

🤰🏽

Vad betyder 🤰🏽

Emojin 🤰🏽 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "gravid kvinna, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin gravid kvinna med ljusbrun hudfärg.

🤰🏾

Vad betyder 🤰🏾

Emojin 🤰🏾 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "gravid kvinna, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin gravid kvinna med mörkbrun hudfärg.

🤰🏿

Vad betyder 🤰🏿

Emojin 🤰🏿 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "gravid kvinna, mörk hudfärg" och representerar emojin gravid kvinna med mörk hudfärg.


Info om emoji gravid kvinna

Här kan du läsa mer om emojin 🤰. Den huvudgrupp som emojin gravid kvinna hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just gravid kvinna finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji gravid kvinna på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Pregnant woman
🇳🇴 Norska: Gravid kvinne
🇩🇰 Danska: Gravid kvinde
🇫🇮 Finska: Raskaana oleva nainen


Kopiera och använd emoji 🤰

Om du vill kopiera emojin gravid kvinna för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F930

HTML-kod:   🤰


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"