Emoji 🫲 - Hand vänd åt vänster

🫲

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🫲

Denna emoji föreställer en hand som pekar åt vänster med hela handen. Emojin skapades ursprungligen som en komplement emoji för att kunna generera emojin som skakar händer med olika hudfärger.

Emojin blev ett med emoji-sfären år 2022 som en del av Emoji 14.0.


Statistik för emoji 🫲

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 🫲 ("hand vänd åt vänster"), ligger på plats 811 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 🫲 är maj, senast hade den ungefär 50 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är februari. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 🫲.


Andra varianter av emoji "hand vänd åt vänster"

Hand vänd åt vänster är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🫲🏻

Vad betyder 🫲🏻

Emojin 🫲🏻 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "hand vänd åt vänster, ljus hudfärg" och representerar emojin hand vänd åt vänster med ljus hudfärg.

🫲🏼

Vad betyder 🫲🏼

Emojin 🫲🏼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "hand vänd åt vänster, beige hudfärg" och representerar emojin hand vänd åt vänster med beige hudfärg.

🫲🏽

Vad betyder 🫲🏽

Emojin 🫲🏽 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "hand vänd åt vänster, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin hand vänd åt vänster med ljusbrun hudfärg.

🫲🏾

Vad betyder 🫲🏾

Emojin 🫲🏾 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "hand vänd åt vänster, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin hand vänd åt vänster med mörkbrun hudfärg.

🫲🏿

Vad betyder 🫲🏿

Emojin 🫲🏿 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "hand vänd åt vänster, mörk hudfärg" och representerar emojin hand vänd åt vänster med mörk hudfärg.


Info om emoji hand vänd åt vänster

Här kan du läsa mer om emojin 🫲. Den huvudgrupp som emojin hand vänd åt vänster hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just hand vänd åt vänster finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji hand vänd åt vänster på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Leftwards hand
🇳🇴 Norska: Hånden vendt mot venstre
🇩🇰 Danska: Hånden vendt til venstre
🇫🇮 Finska: Käsi kääntyi vasemmalle


Kopiera och använd emoji 🫲

Om du vill kopiera emojin hand vänd åt vänster för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1FAF2

HTML-kod:   🫲


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"