Emoji 🦻 - Öra med hörapparat

🦻

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🦻

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är öra med hörapparat. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är ear with hearing aid.

Info om emoji öra med hörapparat

Här kan du läsa mer om emojin 🦻. Den huvudgrupp som emojin öra med hörapparat hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 448 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just öra med hörapparat finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji öra med hörapparat på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Ear with hearing aid
🇳🇴 Norska: Øre med høreapparat
🇩🇰 Danska: Øre med høreapparat
🇫🇮 Finska: Korva kuulolaitteella

Andra varianter av emoji "öra med hörapparat"


Kopiera och använd emoji 🦻

Om du vill kopiera emojin öra med hörapparat för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F9BB

HTML-kod:   🦻

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"