Emoji 🫷 - Hand som knuffar åt vänster

🫷

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🫷

Denna emoji föreställer en hand med handflatan riktad åt vänster, som att den knuffar på någonting åt det hållet. Den kan även användas för att symbolisera ”stopp”, samt ibland även i kombination med handflatan riktad mot höger för att representera en ”high five”.

Emojin blev ett med emoji-sfären år 2022 som en del av Emoji 15.0.


Statistik för emoji 🫷

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 🫷 ("hand som knuffar åt vänster"), ligger på plats 252 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 🫷 är december, senast hade den ungefär 120 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är februari. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 🫷.


Andra varianter av emoji "hand som knuffar åt vänster"

Hand som knuffar åt vänster är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🫷🏻

Vad betyder 🫷🏻

Emojin 🫷🏻 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "hand som knuffar åt vänster, ljus hudfärg" och representerar emojin hand som knuffar åt vänster med ljus hudfärg.

🫷🏼

Vad betyder 🫷🏼

Emojin 🫷🏼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "hand som knuffar åt vänster, beige hudfärg" och representerar emojin hand som knuffar åt vänster med beige hudfärg.

🫷🏽

Vad betyder 🫷🏽

Emojin 🫷🏽 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "hand som knuffar åt vänster, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin hand som knuffar åt vänster med ljusbrun hudfärg.

🫷🏾

Vad betyder 🫷🏾

Emojin 🫷🏾 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "hand som knuffar åt vänster, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin hand som knuffar åt vänster med mörkbrun hudfärg.

🫷🏿

Vad betyder 🫷🏿

Emojin 🫷🏿 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "hand som knuffar åt vänster, mörk hudfärg" och representerar emojin hand som knuffar åt vänster med mörk hudfärg.


Info om emoji hand som knuffar åt vänster

Här kan du läsa mer om emojin 🫷. Den huvudgrupp som emojin hand som knuffar åt vänster hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just hand som knuffar åt vänster finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji hand som knuffar åt vänster på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Leftwards pushing hand
🇳🇴 Norska: Hånd som skyver til venstre
🇩🇰 Danska: Hånd skubber til venstre
🇫🇮 Finska: Käsi työntää vasemmalle


Kopiera och använd emoji 🫷

Om du vill kopiera emojin hand som knuffar åt vänster för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1FAF7

HTML-kod:   🫷


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"