Emoji Kramande ansikte

🤗

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji kramande ansikte

Här hittar du emojin kramande ansikte avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin kramande ansikte hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 310 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kramande ansikte finns det dock inte några varianter till.

Emoji kramande ansikte på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin kramande ansikte heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Hugging face
🇳🇴 Norska: Lykkelig ansikt med armene strekt ut for en klem
🇩🇰 Danska: Glad ansigt med hænder, der giver knus
🇫🇮 Finska: Iloiset kasvot ja halaavat kädet

Kopiera och använd emoji kramande ansikte

Om du vill kopiera emojin kramande ansikte för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji kramande ansikte kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji kramande ansikte

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F917

HTML-kod:   🤗

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"