Emoji Man i kostym som leviterar

🕴

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji man i kostym som leviterar

Här hittar du emojin man i kostym som leviterar avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin man i kostym som leviterar hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just man i kostym som leviterar finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.

Emoji man i kostym som leviterar på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin man i kostym som leviterar heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Man in business suit levitating
🇳🇴 Norska: Mann i dress som svever
🇩🇰 Danska: Mand i jakkesæt, der svæver
🇫🇮 Finska: Levitoiva mies puvussa

Andra varianter av emoji "man i kostym som leviterar"


Kopiera och använd emoji man i kostym som leviterar

Om du vill kopiera emojin man i kostym som leviterar för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji man i kostym som leviterar kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji man i kostym som leviterar

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F574

HTML-kod:   🕴

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"