Emoji 🕴 - Man i kostym som leviterar

🕴

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🕴

Denna emoji föreställer en man i kostym, hatt och solglasögon som leviterar, eller svävar, ovanför marken med sin skugga nedanför fötterna. Används ibland lite skämtsamt som ett utropstecken, eller för att symbolisera MiB (Men in Black). Denna emoji har egentligen sitt ursprung i Webdings, ett typsnitt skapat av Microsoft 1997 - läs mer här: Mysteriet med den svävande kostymmannen.

Blev ett med emoji-sfären år 2015 som en del av Emoji 1.0, 2016 infördes stöd för varierande hudfärg.


Andra varianter av emoji "man i kostym som leviterar"

Man i kostym som leviterar är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🕴🏻

Vad betyder 🕴🏻

Emojin 🕴🏻 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "man i kostym som leviterar, ljus hudfärg" och representerar emojin man i kostym som leviterar med ljus hudfärg.

🕴🏼

Vad betyder 🕴🏼

Emojin 🕴🏼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "man i kostym som leviterar, beige hudfärg" och representerar emojin man i kostym som leviterar med beige hudfärg.

🕴🏽

Vad betyder 🕴🏽

Emojin 🕴🏽 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "man i kostym som leviterar, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin man i kostym som leviterar med ljusbrun hudfärg.

🕴🏾

Vad betyder 🕴🏾

Emojin 🕴🏾 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "man i kostym som leviterar, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin man i kostym som leviterar med mörkbrun hudfärg.

🕴🏿

Vad betyder 🕴🏿

Emojin 🕴🏿 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "man i kostym som leviterar, mörk hudfärg" och representerar emojin man i kostym som leviterar med mörk hudfärg.


Info om emoji man i kostym som leviterar

Här kan du läsa mer om emojin 🕴. Den huvudgrupp som emojin man i kostym som leviterar hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just man i kostym som leviterar finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji man i kostym som leviterar på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Man in business suit levitating
🇳🇴 Norska: Mann i dress som svever
🇩🇰 Danska: Mand i jakkesæt, der svæver
🇫🇮 Finska: Levitoiva mies puvussa


Kopiera och använd emoji 🕴

Om du vill kopiera emojin man i kostym som leviterar för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F574

HTML-kod:   🕴


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"