Emoji 🧑‍🍼 - Person som matar bebis med flaska

🧑‍🍼

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🧑‍🍼

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är person som matar bebis med flaska. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är person feeding baby.


Andra varianter av emoji "person som matar bebis med flaska"

Person som matar bebis med flaska är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

🧑🏻‍🍼

Vad betyder 🧑🏻‍🍼

Emojin 🧑🏻‍🍼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person som matar bebis med flaska, ljus hudfärg" och representerar emojin person som matar bebis med flaska med ljus hudfärg.

🧑🏼‍🍼

Vad betyder 🧑🏼‍🍼

Emojin 🧑🏼‍🍼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person som matar bebis med flaska, beige hudfärg" och representerar emojin person som matar bebis med flaska med beige hudfärg.

🧑🏽‍🍼

Vad betyder 🧑🏽‍🍼

Emojin 🧑🏽‍🍼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person som matar bebis med flaska, ljusbrun hudfärg" och representerar emojin person som matar bebis med flaska med ljusbrun hudfärg.

🧑🏾‍🍼

Vad betyder 🧑🏾‍🍼

Emojin 🧑🏾‍🍼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person som matar bebis med flaska, mörkbrun hudfärg" och representerar emojin person som matar bebis med flaska med mörkbrun hudfärg.

🧑🏿‍🍼

Vad betyder 🧑🏿‍🍼

Emojin 🧑🏿‍🍼 är en hudfärgsvariant av den ursprungliga emojin, just denna variant heter "person som matar bebis med flaska, mörk hudfärg" och representerar emojin person som matar bebis med flaska med mörk hudfärg.


Info om emoji person som matar bebis med flaska

Här kan du läsa mer om emojin 🧑‍🍼. Den huvudgrupp som emojin person som matar bebis med flaska hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just person som matar bebis med flaska finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji person som matar bebis med flaska på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Person Feeding Baby
🇳🇴 Norska: Person som mater baby
🇩🇰 Danska: Person, der fodrer baby
🇫🇮 Finska: Henkilö, joka ruokkii vauvaa


Kopiera och använd emoji 🧑‍🍼

Om du vill kopiera emojin person som matar bebis med flaska för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F9D1 200D 1F37C

HTML-kod:   🧑‍🍼


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"