Emoji 👯‍♂️ - Dansande män med kaninöron

👯‍♂️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👯‍♂️

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är dansande män med kaninöron. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är men with bunny ears.


Statistik för emoji 👯‍♂️

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 👯‍♂️ ("dansande män med kaninöron"), ligger på plats 764 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 👯‍♂️ är februari, senast hade den ungefär 50 visningar på vår sajt under denna månad. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 👯‍♂️.


Info om emoji dansande män med kaninöron

Här kan du läsa mer om emojin 👯‍♂️. Emojin dansande män med kaninöron hör till den interna emojigruppen Nyårsafton.  Den huvudgrupp som emojin dansande män med kaninöron hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just dansande män med kaninöron finns det dock inte några varianter till.


Emoji dansande män med kaninöron på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Men with bunny ears
🇳🇴 Norska: Dansende menn med kaninører
🇩🇰 Danska: Dansende mænd med kaninører
🇫🇮 Finska: Tanssivat miehet, joilla on kaninkorvat


Kopiera och använd emoji 👯‍♂️

Om du vill kopiera emojin dansande män med kaninöron för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F46F 200D 2642 FE0F

HTML-kod:   👯‍♂️


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"