Emoji 👩‍❤️‍💋‍👨 - Kyss (kvinna, man)

👩‍❤️‍💋‍👨

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👩‍❤️‍💋‍👨

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är kyss (kvinna, man). Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är kiss: woman, man.

Info om emoji kyss (kvinna, man)

Här kan du läsa mer om emojin 👩‍❤️‍💋‍👨. Emojin kyss (kvinna, man) hör till de interna emojigrupperna Bröllop, Midsommar, Nyårsafton, Alla hjärtans dag.  Den huvudgrupp som emojin kyss (kvinna, man) hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 448 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kyss (kvinna, man) finns det dock inte några varianter till.

Emoji kyss (kvinna, man) på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Kiss: woman, man
🇳🇴 Norska: Mann og kvinne som kysser
🇩🇰 Danska: Mand og kvinde, der kysser
🇫🇮 Finska: Mies ja nainen suutelevat

Kopiera och använd emoji 👩‍❤️‍💋‍👨

Om du vill kopiera emojin kyss (kvinna, man) för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F469 200D 2764 FE0F 200D 1F48B 200D 1F468

HTML-kod:   👩‍❤️‍💋‍👨

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"