Emoji 😡 - Plutande ansikte

😡

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 😡

Ett rödfärgat ansikte med ganska liten böjd mun och ögonbryn rynkade snett nedåt på ett sätt som får ansiktet att se argt ut. Är tänkt att uttrycka starka känslor av ilska och hat, t.ex. att man är ordentligt förbannad, upprörd eller irriterad.

Psst! Denna emoji går att köpa som mjuk och gosig emojikudde, perfekt att mysa med i soffan eller sängen!

Blev ett med emoji-sfären år 2015 som en del av Emoji 1.0.


Info om emoji plutande ansikte

Här kan du läsa mer om emojin 😡. Emojin plutande ansikte hör till den interna emojigruppen Coronavirus.  Den huvudgrupp som emojin plutande ansikte hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 475 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just plutande ansikte finns det dock inte några varianter till.


Emoji plutande ansikte på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Pouting face
🇳🇴 Norska: Surmulende ansikt
🇩🇰 Danska: Surmulende ansigt
🇫🇮 Finska: Murjottavat kasvot


Kopiera och använd emoji 😡

Om du vill kopiera emojin plutande ansikte för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F621

HTML-kod:   😡


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"