Emoji Uttryckslöst ansikte

😑

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji uttryckslöst ansikte

Här hittar du emojin uttryckslöst ansikte avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin uttryckslöst ansikte hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 356 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just uttryckslöst ansikte finns det dock inte några varianter till.

Emoji uttryckslöst ansikte på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin uttryckslöst ansikte heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Expressionless face
🇳🇴 Norska: Uttrykksløst ansikt
🇩🇰 Danska: Udtryksløst ansigt
🇫🇮 Finska: Ilmeettömät kasvot

Kopiera och använd emoji uttryckslöst ansikte

Om du vill kopiera emojin uttryckslöst ansikte för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji uttryckslöst ansikte kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji uttryckslöst ansikte

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F611

HTML-kod:   😑

Andra emojis i gruppen "smileys och människor"