Emoji 👨‍💼 - Manlig kontorsarbetare

👨‍💼

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 👨‍💼

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är manlig kontorsarbetare. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är man office worker.


Andra varianter av emoji "manlig kontorsarbetare"

Manlig kontorsarbetare är en typ av emoji som har hudfärgs varianter, här nedan hittar du samtliga varianter av emojin. Klicka på valfri hudfärgs emoji för att kopiera den till ditt urklipp, därefter kan du klistra in den var som helst.

👨🏻‍💼
Manlig kontorsarbetare, ljus hudfärg
👨🏼‍💼
Manlig kontorsarbetare, beige hudfärg
👨🏽‍💼
Manlig kontorsarbetare, ljusbrun hudfärg
👨🏾‍💼
Manlig kontorsarbetare, mörkbrun hudfärg
👨🏿‍💼
Manlig kontorsarbetare, mörk hudfärg

Info om emoji manlig kontorsarbetare

Här kan du läsa mer om emojin 👨‍💼. Emojin manlig kontorsarbetare hör till den interna emojigruppen Internationella mansdagen.  Den huvudgrupp som emojin manlig kontorsarbetare hör till är Smileys och människor, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 453 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just manlig kontorsarbetare finns det faktiskt flera varianter av, skrolla ned en bit på sidan för att se dem.


Emoji manlig kontorsarbetare på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Man office worker
🇳🇴 Norska: Mannlig kontormedarbeider
🇩🇰 Danska: Mandlig kontorarbejder
🇫🇮 Finska: Miestoimistotyöntekijä


Kopiera och använd emoji 👨‍💼

Om du vill kopiera emojin manlig kontorsarbetare för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F468 200D 1F4BC

HTML-kod:   👨‍💼


Andra emojis i gruppen "smileys och människor"